BOKA TID/LEDIGA TIDER

Jag finns i Hässleholm på Magnetvägen 1, 28151 (närliggande till Kristianstad, Bjärnum, Broby, Perstorp, Tyringe, Vinslöv och Sösdala) mån-sön 08:00 – 23:00


Har Du Friskvårdsbidrag att lösa ut?

Behöver Du Friskvårdskvitto?

Jag är ansluten till Epassi och tar även emot andra system.

Om Du bokar Dig via BokaDirekt men vill betala via Epassi: 
"Välj Betala på plats". 

Spar tid genom att ha Epassi-appen nedladdad.

 

Behandlingar & Priser 2024:

 Massageterapi 120 min: 1000:- (inkl lyx & hu)

Massageterapi 100 min: 900:- (inkl lyx & hu)

Massageterapi 80 min: 800:- (inkl lyx & hu)

Massageterapi 60 min: 700:- (inkl lyx & hu)

FotonVärmeterapi PEMF mm 60 min: 700:- (inkl lyx)

Hot Stones 60 min: 700:- (utan lyx & hu)

Massageterapi 60 min: 600:- (utan lyx/hu)

Massageterapi 40 min: 500:- (utan lyx/hu)

Koppning 60 min: 600:- (utan lyx/hu)

Koppning 40 min: 500:- (utan lyx/hu) 


Med LYX ges två värdefulla bonusar och man får bägge om man vill och behöver:

1. En maskin gör ett jobb simultant som jag utför ett annat. Exempel:En PEMF IR- madrass värmer upp hela kroppen till en skön temperatur medan jag får personen i ro med lugnande shiatsu, följt av öm hand- & fotmassage. Jag nyttjar då ömma former av zonterapi, klassisk och taktil massage. Vill man ligga länge så kan man tex även få shiatzu och/eller lymfdränage/lymfbehandling på armar & ben, och min ansikte-/huvudmassage överraskar besökarna positivt. Du kan ändra ordning på prioritet, det är rekommenderade förslag jag gett. Jag är väldigt flexibel och lyhörd.

Ett annat exempel: En fotmaskin knådar dina fötter när du ligger på rygg och får din nacke och dina axlar behandlade. Jag rekommenderar även att man ber mig inkludera ansikte- & huvudmassage. Den är extremt effektiv, vare sig man har medicinska problem eller bara vill ha en djupgående massage. Jag berättar gärna hur nerver och muskler fungerar vid olika kroppspositioner mm för att Du ska kunna förebygga de skadetendenser som just Du kan ha.

2. Jag ägnar ca 20 min av min fritid åt att sätta ihop en manual för att hålla dig frisk, den sänds till din e-mailadress. Har du ömhet eller stelhet som är mer än tillfällig så bör du alltid välja Lyx, övningarna är omsorgsfullt utvalda för varje del av kroppen som behöver må bättre. Jag lägger själ & hjärta i att sätta ihop dem.

 

Behandlarens råd: Välj långt pass med lyx & hu, det är väldigt mycket för pengarna; Du väljer då fritt mellan valen ovan och kan kombinera dem i en och samma behandling. 

Givetvis kan man uppgradera sig på plats om man vill, men var beredd på att förlängning av tid beror på om någon bokat efter eller ej.

 

PEMF-behandling +lymfmassage/zonterapi/shiatsu/taktil massage. 

En mycket lugnande, värmande & skön simultan behandling. 

PEMF= ”Pulserande Elektromagnetiskt Fält”. 

Fotonterapi

Infrarött ljus

Ametistkristaller

Jade & Turmalinstenar

Innehavare av pacemaker måste först få klartecken av sin läkare.

Madrassens kapacitet är 70°C, valt optimum brukar ligga på 60-65°C 

Foton avger ett synligt rött ljus med en våglängd på 660 nanometer som tränger igenom vävnaden till ett djup av ca 8-10 mm.

Med sin infravärmeteknåologi kan den tränga in i muskler och leder, lindra smärta och främja avslappning.

Den perfekta kombinationen av ametistkristaller och infravärme ger dig dessutom samma fördelar som en avkopplande varm stenterapi, dvs lugnar din kropp och ditt sinne, minskar din stress och oro samt ger en harmonisk balans

Smärtlindring: PEMF-terapi används ofta för att lindra smärta, särskilt kronisk smärta. Det kan vara effektivt för att minska smärta i muskler, leder och ben.

Förbättrad cirkulation: Genom att stimulera blodflödet kan PEMF hjälpa till att förbättra cirkulationen, vilket är viktigt för allmän hälsa och välmående.


Främjar benläkning: 
Det har visat sig vara effektivt för att främja läkning av benfrakturer och för att behandla osteoporos.

Reducerar inflammation: Inflammation är en rotorsak till många hälsoproblem.
PEMF kan bidra till att minska inflammation i kroppen.

Stöd för muskelåterhämtning:Efter intensiv träning eller skada kan PEMF hjälpa till med muskelåterhämtning.

Förbättrad sömnkvalitet: Vissa studier tyder på att PEMF kan förbättra sömnkvaliteten, vilket är viktigt för övergripande hälsa.

Minskad stress och ångest: Genom att påverka kroppens stressrespons kan PEMF hjälpa till att minska känslor av stress och ångest.

 

Hot Stones

 Skön värmeterapi med 52-55°C varma stenar.

 

Koppning

 Koppning kan utföras som ren koppning eller kombineras med zonterapi/revolving/fibromassage/klassisk/taktil eller lymfmassage. Behandling med hjälp av koppor lösgör på ett sätt som inte är smärtsamt. Det går att välja alla grader, men de djupare ger tydliga blåmärken (som ej ömmar). Jag utför denna behandling med bekväma silikonkoppor.

 

Massageterapi (Massageterapi &/eller Spa)

 Jag är medicinsk massageterapeut och kan därför jobba på flera olika sätt med metoder tidigare nämnda, jag mixar dem gärna när tillfälle ges. Bekväm massage med en styrka alltifrån väldigt öm till väldigt öm, utefter dina behov samt Förebyggande massage och eller skadereglerande massage, det sistnämnda kallas medicinsk massageterapi, vilket anspelar på utbildningstiteln Medicinsk Massageterapeut. Det har alltså inget med mediciner att göra. All behandling sker på naturlig väg där kroppen får vägledning för att hitta tillbaka till sig själv. Exempel på behandlingstyper man kan få: Revolving/Koppning/Akupressur/Tibro/Lymfdränage/Taktil, Klassisk mm.
För bästa effekt kombinerar jag de olika metoderna utifrån kundens behov och önskan.

I Lyxpaken ingår vid önskemål/behov även skräddarsydda hemövningar samt maskiner som assisterar mig, tex PEMFmadrass med värmande infraröda fotoner och värmande ädelstenar eller någon av mina fotknådarmaskiner.